Gratis E-Book

Gratis E-Book

Ik bied je op deze pagina een gratis E-book aan. Sind 2012 schrijf ik met regelmaat columns voor Managementsite. Een prima manier om als trainer / coach je gedachten en ideeën met anderen te delen. De columns die ik schreef voor Managementsite zijn natuurlijk ook terug te vinden op mijn eigen website. Voor degenen die geïnteresseerd is heb ik ze samengebracht in een tweetal E-Books die je hier kunt downloaden. Het staat je vrij er uit te lenen, citeren en kopiëren. Ik stel het wel op prijs als je de bron daarbij vermeld.

 

Gratis E-bookRijk Binnekamp – Managementsite Columns Deel I

In dit gratis E-book zijn 26 columns, die ik schreef voor Managementsite, ondergebracht. Het zijn columns over (persoonlijk)leiderschap, management, coaching en actuele thema’s. Deze columns verschenen op Managementsite in de periode augustus 2012 t/m augustus 2014. Je kunt dit E-book eenvoudig downloaden door op de afbeelding te klikken.

 

 

 

Gratis E-bookRijk Binnekamp – Managementsite Columns Deel II

 In dit gratis Deel II wederom 26 columns welke ik schreef voor Managementsite in de periode oktober 2014 tot november 2016. De thema’s zijn gelijk gebleven aan die van Deel I. Je kunt dit E-book eenvoudig downloaden door op de afbeelding te klikken.

 

 

Comments are closed.