Over Rijk

Rijk Binnekamp

Even voorstellen

Leidinggevenden en teams begeleiden in hun groei en ontwikkelproces is mijn passie. Ik ben een ervaren trainer / coach en organisatieadviseur met belangstelling voor de menskant van organisaties en een focus op leiderschap.

Naast personal coaching heb ik ruime ervaring als teamcoach, -trainer. Teams functioneren niet vanzelfsprekend optimaal. Mijn uitgangspunt is dat menselijk kapitaal het hoogste goed van iedere organisatie is. Er is niemand die tegen de stroom in wil zwemmen. Toch gebeurt dat soms binnen organisaties. Een nieuwe organisatiestructuur of een nieuwe missie is snel ontworpen. Maar hoe krijg je je mensen zover dat ze er volledig en gepassioneerd voor gaan. Voor de nieuwe organisatie, voor de nieuwe structuur, voor de nieuwe werkwijze, voor de nieuwe……….. vul maar in.

 

Vertrouwen

De belangrijkste factor voor succes is vertrouwen. In de leiding, naar collega’s binnen team of afdeling en niet te vergeten vertrouwen in jezelf.

 

Majoor Rijk Binnekamp

 

Koninklijke Landmacht

Mijn achtergrond beslaat een periode van 35 jaar binnen de Koninklijke Landmacht. Naast leidinggevende HR-functies heb ik de laatste 8 jaar van mijn loopbaan als trainer / coach binnen het Expertise Centrum Leiderschap Defensie gewerkt. Mijn werkzaamheden bestonden uit het verzorgen van teambuilding, -coaching, (executive) personal coaching en leiderschaps trainingen voor junior leaders. Per 01 augustus 2014 veteraan en majoor buiten dienst.

 

Bel gerust

Wil je graag een gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen of zoek je een no-nonsense trainer / coach. Voel je vrij te bellen op 06 2241 7226 of stuur een mail naar Rijk Binnekamp Training & Coaching.

 

 

Comments are closed.