Training

trainingTraining

Heb je je wel eens afgevraagd hoe mensen hun kennis, vaardigheden en competenties verbeteren? Dat kan door het volgen van een training. De term Training verwijst naar het verwerven van kennis, vaardigheden en competenties. Een geslaagde training begint met een goed programma. Na een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers, ben ik in staat effectief te trainen. In overleg worden de leerdoelen vastgesteld, omdat deze in de eerste plaats nuttig en omdat ze duidelijkheid en richting geven. De duur van trainingen verschilt. Deze is afhankelijk van onderwerp en behoefte.

Rijk Binnekamp Training & Coaching verzorgt trainingen met aandacht, plezier, kwaliteit en resultaat en heeft de ervaring en knowhow om uw productiviteit en prestaties te verbeteren. Ik help u om uw risico’s te verminderen en een verantwoord, veilig en duurzaam bedrijf op te bouwen.

Voor trainingen gebruik ik het didactisch model van De Galan. Hierin is het uitgangspunt dat mensen alleen veranderen als ze dat zelf ook willen. En als trainer verzorg ik trainingen over diverse onderwerpen zoals:

 

eerste stapZelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap

 

Lao Tse

 

 

 

Afhankelijk van uw behoefte zorg ik voor een maatwerk programma. Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 2241 7226 of mail naar Rijk Binnekamp Training & Coaching.

 

 

Comments are closed.